Posts: 56
Threads: 14
Joined: Jul 2008
str ZZ = "Transfering Data"; ZZ.setwintext(id(15 w1))
i just want to make it so that i can change the color font and size of the text is that possible?
Posts: 473
Threads: 33
Joined: Aug 2007
Taking on Quick Macros one day at a time
Posts: 56
Threads: 14
Joined: Jul 2008
Posts: 56
Threads: 14
Joined: Jul 2008
QM Assistant Wrote:http://www.quickmacros.com/forum/viewtopic.php?p=12956
I dont want to change anything thats already there. i want the text im adding to the button to have a dif color then black and size a little bigger
Posts: 12,097
Threads: 142
Joined: Dec 2002
Button font can be changed, but text color probably not.
Function
Dialog_font_sample
\Dialog_Editor
function# hDlg message wParam lParam
if(hDlg) goto messages
;Shows how to set fonts and colors.
str controls = "6 3"
str lb6 e3
e3="Text"
lb6="item1[]item2"
if(!ShowDialog("Dialog_font_sample" &Dialog_font_sample &controls)) ret
;BEGIN DIALOG
;0 "" 0x10C80A44 0x100 0 0 173 99 "Dialog Fonts"
;4 Static 0x54000000 0x4 10 22 48 14 "Text"
;6 ListBox 0x54230101 0x200 104 20 60 34 ""
;3 Edit 0x54030080 0x204 10 38 82 16 ""
;1 Button 0x54030001 0x4 4 82 48 14 "OK"
;2 Button 0x54030000 0x4 56 82 48 14 "Cancel"
;5 Button 0x54020007 0x4 4 6 166 54 "Text"
;END DIALOG
;DIALOG EDITOR: "" 0x2020103 "*" "" ""
ret
;messages
sel message
,case WM_INITDIALOG
,__Font-- f
,f.Create("Courier New" 14 1)
,f.SetDialogFont(hDlg "3-5")
,f.SetDialogFontColor(hDlg 0xff0000 "3 4")
,
,__Font-- f2
,f2.Create("Comic Sans MS" 12 2)
,f2.SetDialogFont(hDlg "2")
,
,__Font-- f3
,f.SetDialogFontColor(hDlg 0x008000 "6")
,
,;note: __Font variables must not be local because they must exist while the dialog is open.
,;note: in a dialog, use different __Font variables for different fonts.
,case WM_DESTROY
,case WM_COMMAND goto messages2
ret
;messages2
sel wParam
,case IDOK
,case IDCANCEL
ret 1
Posts: 473
Threads: 33
Joined: Aug 2007
I mis-interpreted the question, sorry.
Taking on Quick Macros one day at a time
Posts: 56
Threads: 14
Joined: Jul 2008
QM Assistant Wrote:I mis-interpreted the question, sorry.
No problems at all man 8)
Posts: 56
Threads: 14
Joined: Jul 2008
PERFECT
now just a question along that dialog. I want the edit so that you can add and remove names in the colum can you do that?